PARK (ING) DAY

L'Orfeó sempre s'ha mostrat obert a guanyar espais públics per a la ciutadania i alhora ha participat en diverses accions per demanar la peatonalització/pacificació de diversos carrers del barri. Per això donem la benvinguda a la iniciativa PARK (ING) DAY i en fem ressò per animar a persones i col·lectius a participar-hi.


Concretament, el divendres dia 21 de setembre del 2018, Cornellà organitzarà el seu primer Park(ing) Day. Una iniciativa que l'ajuntament du a terme enguany vinculada amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, Seguretat i Saludable que se celebra del 16 al 23 de setembre.

El Park(ing) Day és una iniciativa internacional on persones, entitats, centres educatius o altres col·lectius ciutadans ocupen una plaça d’aparcament durant unes hores i fan una petita performance vinculada a: verd urbà, mobilitat, espai públic, qualitat de l’aire i/o contaminació acústica. L’objectiu és visibilitzar, amb una actuació lúdica, informativa o cultural, la diversitat d’usos per les persones que pot tenir l’espai públic que ocupen els cotxes.

Cada entitat o col·lectiu s’ha d’encarregar de dissenyar i gestionar la seva instal·lació, i de tenir persones per interaccionar amb la resta de la ciutadania. La intervenció està programada entre les 9h i les 21h. Cada entitat pot triar la franja horària preferida.




Més info aquí:
Departament de
Medi Ambient

Plaça dels Enamorats, 7
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 475 87 18
Fax. 93 474 44 04
informacio@aj-cornella.cat

Entrades populars