I Concurs de fotografia Joan Martí i Mata

Ja s'apropen les festes majors de Sant Miquel, i enguany dediquem el ja tradicional concurs de fotografia al nostre amic i company Joan Martí i Mata.

Animeu-vos a participar, teniu temps fins l'11 de setembre de 2018.

Les bases són les següents:

PARTICIPANTS:
Hi podrà participar tothom a qui agradi la fotografia.

TEMES:
A:. El Barri Pedró. Blanc i negre o color
B:. Cornellà amb encant. Blanc i negre o color

TÈCNICA:
Blanc i negre o color. Es permet l'ús de programes de tractament digital d'imatge, però en cap cas s'acceptaran muntatges o collages a partir de diferents fotografies.

OBRES:
Un màxim de 2 fotografies en total, 1 fotografies per autor i tema, no premiades i inèdites en cap altre concurs. En el cas de que l’autor presenti més fotografies de les permeses, l’Organització té la potestat de deixar totes les fotografies fora de concurs o retirar les excedents.

FORMAT I PRESENTACIÓ:
Les fotografies han de tenir un format màxim de 30 cm. del costat gran, i s’han de muntar sobre un suport rígid (fullola o cartró ploma) de 30 X 40 cm. Les fotografies que no compleixin aquests requisits quedaran excloses.

IDENTIFICACIÓ:
Per  cada tema, l’autor ha d’emplenar amb les seves dades la butlleta específica i annexa a les bases del concurs, signar-la i lliurar-la en un sobre tancat, a l’interior del qual afegirà una fotocòpia del DNI. A les fotografies no hi constarà cap dada personal.

TRAMESA:
Les obres es podran lliurar a l’Orfeó Catalònia, Carrer Josep Torras i Bages, 62, 08940 de Cornellà de Llobregat, Barcelona. L’horari de recepció de les obres és de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 21 h. Si les obres s’envien per correu, s’ha de fer a la mateixa adreça.

DATA D’ADMISSIÓ:
Fins a l’onze de setembre de 2018.

DRETS:
No n’hi ha.

JURAT:
Estarà constituït per tres membres. El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis.

VEREDICTE:
Serà públic i inapel·lable. Tindrà lloc durant la celebració de les festes del barri diumenge 23 de setembre a les 12 del matí a la sala de socis de l’entitat Orfeó Catalònia.

EXPOSICIÓ:
Del 23 de setembre a 7 d’octubre de 2018 a la sala de socis de l’Orfeó Catalònia i al passadís de la segona planta.

HORARIS DE L’EXPOSICIÓ:
De 18 a 20 hores.

LLIURAMENT DELS PREMIS:
El diumenge 23 de setembre a les 12 del matí a la sala de socis de l’entitat.

PREMIS:
Premis Especial Joan Martí Mata: millor fotografia del concurs, d’autor/a resident a Cornellà de Llobregat

1r Premi

2n Premi
Dos premis per tema
- Tema A: El Barri Pedró
- Tema B: Cornellà amb encant

RETORN D´OBRES:
Les fotografies quedaran guardades als arxius  de l’entitat Orfeó Catalònia.

NOTES:
1.-  Cada concursant només pot optar a un sol premi per tema i tècnica.

2.- Les obres que participin en el Tema B Cornellà amb encant han de mostrar imatges significatives de la localitat. No s’acceptaran fotografies de detall o que no s’identifiquin clarament amb la localització.

3.- S’adoptaran totes les precaucions necessàries per a la conservació de les fotografies, però no es respon en cap cas de pèrdua o deteriorament.

4.-  Les dades personals sol·licitades són necessàries per participar en el concurs. Si no desitja que les seves dades siguin tractades en els termes que s’assenyalen a continuació, no podrà participar en el concurs.

5.-  D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals dels participants s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis i Activitats municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i seran objecte de tractament per gestionar la seva participació en el concurs i promoure l’activitat; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el seu consentiment o si no ho autoritza una llei. Els participants podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se a les Oficines Municipals: Plaça de l’església, 1 08940 – Cornellà de Llobregat.

6.- Els participants que resultin premiats permeten explícitament que el seu nom i cognoms es publiquin en la pàgina web oficial de l’Orfeó Catalònia així com en els medis de premsa escrita local.

7.- Durant l’acte de lliurament de premis es realitzaran fotografies dels participants que podran ser difoses en diversos mitjans de comunicació: web oficial de l’Orfeó Catalònia i mitjans de premsa escrita locals. Els participants així com els guanyadors del concurs autoritzen a l’Orfeó Catalònia a la realització de fotografies on apareguin individualment o en grup i a la publicació de les mateixes en els mitjans de comunicació esmentats anteriorment, a efectes de difusió informativa.

8.- Aquesta autorització és completament gratuïta, amb la qual cosa no es podrà reclamar cap compensació, pagament i/o indemnització a canvi de l’ autorització donada a l’Orfeó Catalònia per a la utilització de les imatges.

9.- Les fotografies guanyadores i tots els drets de reproducció i explotació quedaran en propietat de Orfeó Catalònia, tot i que es farà esment de l´autor a qualsevol publicació.

10.- El fet de participar en aquest concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.

11.- Qualsevol aspecte no contemplat en aquestes bases, serà decidit per la Comissió organitzadora amb l’assessorament del jurat pertinent.

Enllaç al formulari de recollida de dades:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen1D9dRCcZTJqyqzScT0ZbOEAFpvU97UY8ETewFZ0Xnh9L4g/viewform


Entrades populars