Dissabte 31 de desembre: “SOPAR DE CAP D’ANY”

MENÚ

  • Bufet de canapès variats i copa de cava de benvinguda
  • Medalló de foie mi-cuit sobre gelatines de moscatell i torradetes
  • Primer plat: Petxina de marisc gratinada
  • Segon plat: Filet de bou a la “Chateaubriand” (servit amb safates amb la seva guarnició)
  • Postres: Ventall de postres i dolços de Nadal

Raïm de la sort
Aigua, vi, cava, cafè i bossa de “cotilló”

Preus: soci 40,00 € no soci 45,00 €
Ressopó: xocolata amb xurros / sopa de ceba 5,00 €
 I després BALL DE CAP D'ANY amb música disco, a partir de les 0:30h
 Divendres 6 de gener: compartirem el tradicional TORTELL DE REIS i una
copeta de cava.

Nomes falta desitjar-vos unes BONES FESTES I UN BON ANY 2019!!
LA JUNTA
Encara queden butlletes de la “GROSSA DE CAP D’ANY”

Entrades populars