Coral de l'Orfeó Catalonia


La coral va ser fundada l'any 1932 per un grup de persones amants de la musica i en particular del cant coral, que es d'on li ve el nom a l'entitat.

El grup a ofert concerts arreu de les comarques de Catalunya i altres llocs de la geografia espanyola con el País Basc, la Comunitat Valenciana, les Illes Balears i Andalusia, ha participat també en diversos concursos de cant coral, destacant el Certament Internacional de Tolosa ( en dues ocasions, 1975 i 1985) i en el Concurs Internacional de Sagunto.

L'Orfeó com a coral ha estat dirigida per diferents mestres de la nostra comarca, com en Josep Mañe i en Jordi Forès i Ribera. Aquest últim va conduir la Coral durant més de vint-i-cinc anys. Des de gener de 1998 el dirigeix en Oscar Salvador, el qual ha aportat entusiasme i vitalitat als cantaires i ha suposat plantejar-se nous projectes de futur a la trajectòria de l'entitat.


El repertori de les cançons es molt variat, des de peces d'autors clàssics com Mozart o Beethoven fins a tradicionals catalanes, sud americanes o espirituals negres.

Horaris d'assaig: Dimarts de 21:30 a 23:30 h.

Col·lecció de fotos de la Coral:
https://photos.app.goo.gl/GxY9h9PNMALQLout5Entrades populars